Amerikanske Bananpandekager - Opskrift


Ingredienser
  • 1 kop mel
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 stort æg
  • 1 kop letmælk
  • 2 spsk smeltet smør, afkølet
  • 1-2 mellemstore bananer
  • 1 tsk vaniljesukker
  • knivspids kanel
amerikanske bananpandekager

Dette er en fantatisk opskrift på amerikanske pandekager tilsat banan, som altid har været et hit. Opskriften giver omkring 5-10 pandekager afhængig af størrelsen på pandekagerne.

Fremgangsmåde:

Bland mel, sukker, bagepulver, salt sammen i en stor skål

Bland æg, mælk og smeltet smør i en separat skål og pisk det

Tilføj gradvist de våde ingredienser i blandingen, mens der piskes, indtil du opnår en tyk dej.

Mos bananerne og bland det hele godt i dejen. Tilføj kanel og vanillesukker

Varm en pande til medium høj varme. Smelt lidt smør på panden og hæld 1/4 kop dej. Lad det koge, indtil dejen bobler og kanten er brun.

Vend pandekager og kog den anden side i et minut eller deromkring.

Serveres eventuelt med ahornsirup. God appetit