Alle vores opskrifter - Se her


Der er utrolig mange måde man kan varierer amerikanske pandekager på og vi har prøvet at finde nogle af de mest udsøgte opskrifter. Der er selvfølgelig den klassiske opskrift, som vi alle sammen er vant til uden så mange dikkedarer. Den bliver oftes anvendt til bruch, da den er rimelig plain og let at gå til.

Variationer:

Dog er det ikke alle der kan stille sig tilfreds med de traditionelle former for pandekager, og derfor har vi tilladt os at lave nogle opskrifter, hvor pandekagerne er krydret lidt ekstra og tilsat nogle bær eller frugter. Disse opskrifter er for folk, der finder amerikanske pandekager for kedelige i deres oprindelige form eller helse folk, der ønsker nogle mere spændende opskrifter på pandekager, som man ikke nødvendigvis skal hælde ahorn sirup ud over.

Vi vil dog altid anbefale de klassiske pandekager, hvis du skal lave brunch, da de andre typer pandekager godt kan tage smagen fra de andre elementer i brunchen. Hvis du skal være rigtig sund så lav bananpandekagerne, da du stort set ikke behøver tilsætte flormelis eller sirup, da bananerne udgør nok sukker til at gøre pandekagerne søde.

God appetit med dine amerikanske pandekager